Blij ….?

Een van de leukste dingen om weer eens een weekendje richting mijn ouderlijk huis te gaan zijn de hondjes. Natuurlijk is het ook leuk om een weekendje bij mijn ouders en zusje te zijn, maar daar kan ik altijd nog mee bellen, smsen en mailen. Met Mo en Chubby kan ik dat niet.
Maar wat ik me nu begin af te vragen is of ze wel echt blij zijn als ik weer ‘thuis’ ben. Natuurlijk komen ze blij aanlopen en als ze een koekje van me krijgen zijn ze ook weer helemaal gelukkig. Daarbij komt nog eens dat ze het hele weekend niet bij me weg te slaan zijn.
Maar of ze het echt leuk vinden om een paar dikke harige sokken aan te krijgen mag je je afvragen. Chubby vond het wel best en stapt (glibberde) vrolijk op de sokken door de kamer. Mo daarentegen vond het helemaal niets, ze trok ze direct uit.
Nou ja, volgende keer neem ik wel een extra groot koekje voor ze mee, dan zijn ze weer blij met me ;-)

This entry was posted in Pets. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam